Davant les limitacions generades per la pandèmia, la tercera edició dels Premis Mobilicat, es va plantejar com un acte retransmès des de la plataforma youtube live.

El repte era generar un document atractiu, i crear l’expectativa necessària per aconseguir convocar el públic objectiu davant la pantalla, en una hora i una data, .

La producció

L’esdeveniment virtual, és igual, o més elaborat encara, que la celebració de la seva versió presencial.

És veritat que disposes de la ‘xarxa de seguretat’ de continguts que no han de ser amb públic en directe, però el repte en la creació de continguts, i sobretot, el de crear i mantenir un ritme atractiu, que mantingui l’atenció dels usuaris, és encara més elaborat.

  • EL PLATÓ VIRTUAL. L’escenari en el qual va tenir lloc tot l’acte principal de parlaments i d’entrega de guardons.
  • LA CONDUCCIÓ DE L’ACTE. La periodista de TV3, Cristina Riba, va ser l’encarregada de conduir tota la cerimònia. El paper del conductor d’aquests actes, segueix essent fonamental.
  • LES INTERVENCIONS DELS GUARDONATS. Unes intervencions gravades que es van completar amb uns continguts de presentació de cada empresa i entitat guardonada.
  • UNA PRODUCCIÓ COMPLEMENTÀRIA. Es va aprofitar l’esdeveniment per presentar un vídeo de reconeixement al sector de la mobilitat en aquest context de pandèmia.

La convocatòria i l’emissió

Un dels principals reptes és el de mantenir igualment l’expectativa dels assistents. En realitat, la campanya de promoció prèvia és igual, o superior encara, a la d’un esdeveniment presencial. Ara més que mai, els canals digitals s’han d’esprémer al màxim: email màrqueting, baners publicitaris, continguts i promocions a les xarxes, són recursos amb moltes possibilitats. L’alt nivell de segmentació que permeten aquestes campanyes, permet arribar amb precisió al públic objectiu.

L’emissió a través d’una plataforma com youtube, resulta una solució molt còmode i accessible per a tots els usuaris.

 

Aquests són els resultats:

Vídeo de reconeixement al sector

Un dels moments més emotius de l’acte d’entrega de premis, va ser la presentació d’un vídeo de reconeixement al sector de la mobilitat a casa nostra:

(durada 43”)

El vídeo complet de tota la cerimònia dels premis Mobilicat 2020

(durada 46′)

 

Una producció audiovisual de qualitat, permet resoldre amb garanties el fet de no poder organitzar determinats actes presencials. La segmentació de públics, i la possibilitat d’accedir-hi en línia, pot obrir encara més possibilitats que un esdeveniment presencial.

Des de Local Pro oferim solucions audiovisuals per a fires, congressos, projectes de promoció local, formació i assessorament. CONTACTA’NS

Local Pro